top of page
2 (2).png
3 (2).png

Sneak Peek Moordspel 29 september

10 jaar geleden kochten Lizzy en Michael van Buren de wijngaard in het Renkums Beekdal. 6 maanden geleden overleed Michael onder verdachte omstandigheden. In verband met de aanhoudende droogte, post COVID periode, slechte economie en het feit dat ze er nu alleen voor staat, heeft ze besloten om de wijngaard te verkopen.


 

Maar dan op 28 september 2023 op een mooie herfstavond wordt Lizzy vermoord gevonden in de wijnkelder. Wie is de moordenaar en heeft haar moord iets te maken met de dood van haar haar man Michael, 6 maanden eerder?

 

Er waren 6 personen aanwezig op de wijnboerderij op dat moment:

Ilse – vastgoedmakelaar bij een bekende projectontwikkelaar die onverwachts kwam opdagen en opdracht had gekregen om Elisa’s wijnboerderij tegen elke prijs te kopen.

Chelsea – buurvrouw, gepensioneerd psychiater en bestseller mysterie novellist die alleen maar even een kopje thee kwam doen of toch niet?

Erik – de stille en hardwerkende medewerker die zorgt dat de wijngaard er tip top uitziet en in de avonden een deeltijd studie geschiedenis volgt. Stille wateren, diepe gronden?

Vicky – zus van Lizzy. Hoewel ze al geen jaren contact meer hebben, stond ze opeens met haar vrouw op de stoep stond. Is het niet erg toevallig?

Nell – schoonzus en getrouwd met Vicky. In het dagelijks leven boswachter. Wat was de reden dat ze samen met haar vrouw ineens besloot om op bezoek gaan?

Daniele – beste vriendin, historicus en werkt bij de lokale bibliotheek. Was het echte vriendschap of gaat er meer schuil achter deze ‘vriendschap’?

bottom of page