top of page
Menu september 2023 (21.6 x 21.6 cm).png

Bel of neem contact op voor alle mogelijkheden

Recencies

Retty Elings
Bezoek: 7 augustus 2022
Buffet

BUFFET VOOR MIJN 75 STE VERJAARDAG
LIEF TEAM CHILL. WAT WAS MIJN FEESTJE BIJ JULLIE GESLAAGD, WERD NL. 75J EN DAT IS GEVIERD MET EEN UITSTEKEND BUFFET. HET ONTBRAK ONS AAN NIETS. UITSTEKENDE PRODUCTEN, FIJNE BEDIENING. CHILL JULLIE KRIJGEN VAN MIJ EEN DIKKE 10. HEB ALLEEN MAAR GEWELDIGE REACTIES GEHAD. VOOR HERHALING VATBAAR. OOK VOOR ZOMAAR LANGS KOMEN VOOR HAPJE DRANKJE IS HET OOK GEWELDIG. MOOIE LOCATIE BETAALBAAR. LIEVE GR. EN EEN DIK DANK JE WEL. RETTY

Gemma Meurs
Bezoek: 11 juni 2023
Familiefeest

Feestje 40 jaar Onlangs hebben wij een feestje gevierd bij Chill. We hebben veel mail contact gehad en Jessica dacht goed mee met onze wensen. We hadden, ivm de vele gasten, de gehele binnenruimte tot onze beschikking. Wat heel leuk was, was de aparte ruimte voor alle kinderen. Zij konden een kleurplaat inkleuren en hebben zich prima vermaakt. Ondanks de warme dag viel het binnen reuze mee en wij hebben een topmiddag gehad!! Jessica en haar team hebben uitstekend werk geleverd en de hapjes waren erg lekker!!

Henk
Bezoek: 21 mei 2023
Verjaardagsfeest

Familie/verjaardagsfeest Verjaardagsfeest van mijn echtgenote gevierd met kinderen, (achter)kleinkinderen en familie in heerlijk ontspannen sfeer met lekker eten. Gezellige ambiance en goede bediening. Een feest voor iedereen om te herinneren.

bottom of page