Het Chill team

Foto volgt nog

NewFotografie-20210624-098_edited.jpg

Jessica

Eigenaar

NewFotografie-20210624-096_edited.jpg

Erik

Chef Kok

Jolanda

Zelfstandig Werkend Kok

Bediening

Keuken

Hella

Senior Bediening

Suzie

Medewerker Bediening

Emily

Hulp Bediening

Maron

Hulp Bediening

Lizzy

Hulp Bediening

Melissa

Hulp Bediening

Nina

Hulp Bediening

Vera

Hulp Bediening

Elisa

Hulp Bediening

Suzanne

Hulp bediening

Dia

Hulp Keuken

Saviniane

Hulp Keuken

Myrthe

Hulp Keuken

Anne

Hulp Keuken

Lianke

Hulp Keuken

Over het managementteam

Jessica

Ik ben Jessica, opgegroeid op het platteland op de Veluwe. Respect voor de natuur is er bij mij al vroeg met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden, ik ben gek op dieren en als ik de tijd heb doe ik graag wat vrijwilligerswerk of sluit ik mij aan bij een toneelgroep. Stil zitten, zit er bij mij niet in en ik ben eigenlijk altijd wel bezig.

Ik ben mijn carriere begonnen in de horeca als 15-jarige op de camping achter de bar en in de snackbar. Hotelschool gedaan en wat andere baantjes in de horeca. Al vrij snel ben ik naar de Landmacht gegaan en daar heb ik 4 jaar gediend. De laatste 10 jaar heb ik in het toerisme gewerkt en de hele wereld rond gereisd. Veel gezien van de wereld en veel meegemaakt. Ik besloot weer terug naar Nederland te komen en met het geld dat ik gespaard had een eigen zaak te beginnen. Toen is Chill geboren, het concept had ik al een tijdje in mijn hoofd en het is geweldig om te zien hoe dat nu gaat groeien. Een glimlach is voor mij belangrijk en ik ga er alles aan doen om die op je gezicht te toveren!

Hopelijk tot snel bij Chill.

Erik

Mijn naam is Erik. 
Ik ben geboren in de Achterhoek in een klein dorp genaamd Ulft. De passie voor koken kreeg ik naar mijn gevoel van mijn oma en ben daar vervolgens mee verder gegaan.
Al toen ik nog jong was begon ik in de Horeca, als hulpje voor alles. De keuken, en dan vooral het koken, trok mij aan en ik ging de koksopleiding doen in Arnhem. Ik heb mij opgewerkt van leerling kok en toen ik 27 was, was ik al Chef Kok. 
Vanaf 2004 ben verder gegaan op cruiseschepen en daar heb ik gewerkt tot midden juni 2021. En nu werk ik bij Chill, in Renkum. Dat is een stuk dichter bij huis en ik wil Chill graag voorzien van mijn ervaring.
Waarom Chill? Het concept spreekt mij aan: dat we via korte lijnen de gast kunnen bedienen met eerlijk eten en lekker koken zonder teveel poespas. Ook kook ik graag met zo vers mogelijke ingrediënten en het liefst uit de buurt en van het seizoen. Bij Chill wil ik je verrassen met allerlei lekkere gerechten met een twist. De Chill-twist!