top of page

Het Chill team

Louise

Myrthe

Bediening

Bediening

Leslie

Restaurantmanager

Jessica

Eigenaar en Chef Kok

Luke

Zelfstandig Werkend Kok

Joelle

Bediening

Elisa

Bediening

Isis

Maurits

Hulp keuken

Hulp Keuken

Johan

Hulp keuken

Jessica

Ik ben Jessica, opgegroeid op het platteland op de Veluwe. Respect voor de natuur is er bij mij al vroeg met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden, ik ben gek op dieren en als ik de tijd heb doe ik graag wat vrijwilligerswerk of sluit ik mij aan bij een toneelgroep. Stil zitten, zit er bij mij niet in en ik ben eigenlijk altijd wel bezig.

Ik ben mijn carriere begonnen in de horeca als 15-jarige op de camping achter de bar en in de snackbar. Met veel plezier heb ik de Hotelschool gedaan en hoewel ik daar veel heb geleerd van het vak, wilde ik toch iets meer actie. Al vrij snel daarna lokte de Landmacht mij en daar heb ik 4 jaar gediend. 

 

De 10 jaar voor de opening van Chill heb ik in het toerisme gewerkt en de hele wereld rond gereisd. Tijdens die periode heb ik veel gezien van de wereld en ben ik met veel andere culturen in aanraking gekomen. De gastvrijheid die mij in andere landen werd gegeven en getoond, geef ik nu door aan iedereen die door de deuren van Chill komt. Het warme onthaal, gemoedelijke sfeer en het idee dat niets te veel is, is wat je bij Chill kan verwachten. Ik kook graag zonder al te veel poespas, maar wel anders dan anders en we maken zo veel mogelijk producten en gerechten zelf. In de zomer halen wij veel ingredienten uit de moestuin die met veel liefde word verzorgd door mijn vader.

Hopelijk tot snel!

NewFotografie-20210624-098_edited.jpg
bottom of page