
Het Chill team
Emily
Bediening
Marina
Bediening
Laura
Bediening
Leslie
Bediening
Anne
Bediening
Eva
Bediening
Suzie
Bediening
Elisa
Bediening
Mike
Zelfstandigwerkend Kok
Dia
Hulp Keuken
Lianke
Hulp Keuken
Luke
Leerling Kok
Saviniane
Hulp Keuken
Myrthe
Hulp Keuken

Jessica
Eigenaar

Erik
Chef Kok
Meer over ons
Jessica
Ik ben Jessica, opgegroeid op het platteland op de Veluwe. Respect voor de natuur is er bij mij al vroeg met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden, ik ben gek op dieren en als ik de tijd heb doe ik graag wat vrijwilligerswerk of sluit ik mij aan bij een toneelgroep. Stil zitten, zit er bij mij niet in en ik ben eigenlijk altijd wel bezig.
Ik ben mijn carriere begonnen in de horeca als 15-jarige op de camping achter de bar en in de snackbar. Met veel plezier heb ik de Hotelschool gedaan en hoewel ik daar veel heb geleerd van het vak, wilde ik toch iets meer actie. Al vrij snel daarna lokte de Landmacht mij en daar heb ik 4 jaar gediend.
De laatste 10 jaar heb ik in het toerisme gewerkt en de hele wereld rond gereisd. Tijdens die periode heb ik veel gezien van de wereld en ben ik met veel andere culturen in aanraking gekomen. De gastvrijheid die mij in andere landen werd gegeven en getoond, geef ik nu door aan iedereen die door de deuren van Chill komt. Het warme onthaal, gemoedelijke sfeer en het idee dat niets te veel is, is wat je bij Chill kan verwachten.
Hopelijk tot snel!
Erik
Mijn naam is Erik.
Ik ben geboren in de Achterhoek in een klein dorp genaamd Ulft. De passie voor koken kreeg ik naar mijn gevoel van mijn oma en ben daar vervolgens mee verder gegaan.
Al toen ik nog jong was begon ik in de Horeca, als hulpje voor alles. De keuken, en dan vooral het koken, trok mij aan en ik ging de koksopleiding doen in Arnhem. Ik heb mij opgewerkt van leerling kok en toen ik 27 was, was ik al Chef Kok.
Vanaf 2004 ben verder gegaan op cruiseschepen en daar heb ik gewerkt tot midden juni 2021. En nu werk ik bij Chill, in Renkum. Dat is een stuk dichter bij huis en ik wil Chill graag voorzien van mijn ervaring.
Waarom Chill? Het concept spreekt mij aan: dat we via korte lijnen de gast kunnen bedienen met eerlijk eten en lekker koken zonder teveel poespas. Ook kook ik graag met zo vers mogelijke ingrediënten en het liefst uit de buurt en van het seizoen. Bij Chill wil ik je verrassen met allerlei lekkere gerechten met een twist. De Chill-twist!