Het Chill team

NewFotografie-20210624-098_edited.jpg

Jessica

Eigenaar en Gastvrouw

NewFotografie-20210624-096_edited.jpg

Erik

Chef Kok

NewFotografie-20210624-097_edited.jpg

John

Sous-Chef Kok

NewFotografie-20210624-100_edited.jpg

Jordi

Senior Bediening

Logo.png

Foto volgt

Jeremy

Senior Bediening

NewFotografie-20210624-099_edited.jpg

Maron

Hulp Bediening

Logo.png

Foto volgt

Elisa

Hulp Bediening

Logo.png

Foto volgt

Dia

Hulp Keuken

Over het managementteam

John

Mijn naam is John Kors, ik ben 36 jaar, getrouwd met Corine en samen hebben wij 3 kinderen.

Mijn hobby's zijn tennissen, wielrennen en koken. En hoe mooi is het dat je van je hobby je werk kunt maken!

Ik heb kennis opgedaan in verschillende restaurants, van pannenkoekenhuis tot het werken in de catering. Ik ben er wel even uit geweest, maar merkte gelijk dat ik het koken miste, net als mijn passie voor food.

Ik vind het leuk om na te denken over nieuwe recepten en deze per seizoen aan te bieden. 

Met verse producten werken vind ik erg belangrijk, deze smaken zijn weer terug te vinden in de gerechten die wij bij Chill serveren.

 

Wij zijn bij Chill één team en onze taak is jou een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Jessica

Ik ben Jessica, opgegroeid op het platteland op de Veluwe. Respect voor de natuur is er bij mij al vroeg met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden, ik ben gek op dieren en als ik de tijd heb doe ik graag wat vrijwilligerswerk of sluit ik mij aan bij een toneelgroep. Stil zitten, zit er bij mij niet in en ik ben eigenlijk altijd wel bezig.

Ik ben mijn carriere begonnen in de horeca als 15-jarige op de camping achter de bar en in de snackbar. Hotelschool gedaan en wat andere baantjes in de horeca. Al vrij snel ben ik naar de Landmacht gegaan en daar heb ik 4 jaar gediend. De laatste 10 jaar heb ik in het toerisme gewerkt en de hele wereld rond gereisd. Veel gezien van de wereld en veel meegemaakt. Ik besloot weer terug naar Nederland te komen en met het geld dat ik gespaard had een eigen zaak te beginnen. Toen is Chill geboren, het concept had ik al een tijdje in mijn hoofd en het is geweldig om te zien hoe dat nu gaat groeien. Een glimlach is voor mij belangrijk en ik ga er alles aan doen om die op je gezicht te toveren!

Hopelijk tot snel bij Chill.

Erik

Mijn naam is Erik. 
Ik ben geboren in de Achterhoek in een klein dorp genaamd Ulft. De passie voor koken kreeg ik naar mijn gevoel van mijn oma en ben daar vervolgens mee verder gegaan.
Al toen ik nog jong was begon ik in de Horeca, als hulpje voor alles. De keuken, en dan vooral het koken, trok mij aan en ik ging de koksopleiding doen in Arnhem. Ik heb mij opgewerkt van leerling kok en toen ik 27 was, was ik al Chef Kok. 
Vanaf 2004 ben verder gegaan op cruiseschepen en daar heb ik gewerkt tot midden juni 2021. En nu werk ik bij Chill, in Renkum. Dat is een stuk dichter bij huis en ik wil Chill graag voorzien van mijn ervaring.
Waarom Chill? Het concept spreekt mij aan: dat we via korte lijnen de gast kunnen bedienen met eerlijk eten en lekker koken zonder teveel poespas. Ook kook ik graag met zo vers mogelijke ingrediënten en het liefst uit de buurt en van het seizoen. Bij Chill wil ik je verrassen met allerlei lekkere gerechten met een twist. De Chill-twist!