top of page

Het Chill team

NewFotografie-20210624-098_edited.jpg

Jessica

Eigenaar

foto Selina_edited.jpg

Selina

Restaurantmanager

Anne

Leslie

Elisa

Bediening

Bediening

Bediening

Anouk

Laura

Bediening

Bediening

Lianke

Hulp keuken

Saviniane

Hulp keuken

Myrthe

Hulp keuken

Luke

Johan

Leerling Kok

Hulp keuken

Meer over ons

Jessica

Ik ben Jessica, opgegroeid op het platteland op de Veluwe. Respect voor de natuur is er bij mij al vroeg met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden, ik ben gek op dieren en als ik de tijd heb doe ik graag wat vrijwilligerswerk of sluit ik mij aan bij een toneelgroep. Stil zitten, zit er bij mij niet in en ik ben eigenlijk altijd wel bezig.

Ik ben mijn carriere begonnen in de horeca als 15-jarige op de camping achter de bar en in de snackbar. Met veel plezier heb ik de Hotelschool gedaan en hoewel ik daar veel heb geleerd van het vak, wilde ik toch iets meer actie. Al vrij snel daarna lokte de Landmacht mij en daar heb ik 4 jaar gediend. 

 

De laatste 10 jaar heb ik in het toerisme gewerkt en de hele wereld rond gereisd. Tijdens die periode heb ik veel gezien van de wereld en ben ik met veel andere culturen in aanraking gekomen. De gastvrijheid die mij in andere landen werd gegeven en getoond, geef ik nu door aan iedereen die door de deuren van Chill komt. Het warme onthaal, gemoedelijke sfeer en het idee dat niets te veel is, is wat je bij Chill kan verwachten. 

Hopelijk tot snel!

Selina

Ik ben Selina, geboren in Amsterdam en opgegroeid in de wijde omgeving. Mijn moeder heeft altijd een eigen horecazaak gehad in Weesp tot 2003 en zo is het bij mij met de paplepel ingegoten. In 2004 hebben wij een jaar in Spanje gewoond en een eigen restaurant gehad. De sociale aangelegenheid en onder de mensen zijn vind ik inspirerend, houd mij scherp in het dagelijks leven en prikkelt mijn geest.
Na Spanje heb ik op veel plekken gewoond van de omgeving Den-Haag, Hilversum, Almere en Utrecht en ben ik welbekend met de diversiteit die ons land te bieden heeft. Hier heb ik verschillende ervaringen opgedaan in de horeca met veel wisselende concepten.
Nu woon ik zelfstandig in Renkum sinds 2020 met mijn geliefde honden. Deze omgeving heeft mij weer meer tot mezelf gebracht door de natuur, de lokale mensen en de omgang met elkaar. Mijn honden en ikzelf kunnen hier uitermate genieten van de bossen en de Uiterwaarden, wij voelen ons hier helemaal thuis.

Chill heeft in mijn beleving een ontzettend mooie visie en met de creativiteit van Jessica vind ik het een waardevol concept en spreekt het mij enorm aan voor het hedendaagse leven.
Met een blik op de toekomst en nieuwe ideeën, vind ik het een bedrijf dat staat voor nu en het heden en zich focust op de vraag waar nu behoefte aan is en daarbij gaat voor een perfecte combinatie van kwaliteit en kwantiteit. Het geeft mij energie en ben blij dat ik hier mijn bijdrage aan mag gaan leveren.

Ik nodig iedereen uit om ook dezelfde beleving te ervaren!

bottom of page